Diensten

3d tekenwerk

Wij tekenen een compleet nieuw interieur in de afmetingen van uw huis. Dit doen wij volledig in een 3D programma. Zo komt het project meteen tot leven.

Maatwerk meubelen

Maatmeubelen ontwerpen we graag voor U. Deze laten we tevens voor U inmeten en  produceren. We werken al jaren  samen met vaste meubelmakers. 

Keukens

Door onze grote materialenkennis maken we samen met U de ideale droomkeuken. Ook hier werken we samen met vaste meubelmakers.

Gordijnen

Wij hebben een bijzonder en  uniek assortiment als het gaat om raambekleding. Vouwgordijnen, lamellen, gordijnen en jaloezie. Vraag naar de mogelijkheden.

Vloeren

Toz adviseert ook in pvc vloeren en microcement vloeren. Deze zijn te zien in s’Hertogenbosch. Daarbij indien wenselijk ook tapijt te leveren.

Wij kunnen Uw  meubelen ook volledig wrappen. Een bestaande keuken een andere look en feel geven is een optie. Denk ook aan muren, deuren en meubelen.

Speciale wandafwerking

Voor een spectaculair en uniek resultaat kun je de wandafwerkingen van Toz zeker gebruiken. Te denken aan lux stucwerk, microcement, leder, behang, wrappen, groenvoorziening, akoestisch etc..