OVer toz

Mijn naam is Dimphy Hoevenaars, eigenaresse TOZ living. Na vijf jaar met liefde en plezier projecten gevoerd te hebben bij Toz living & giving. Heb ik per 1 januari de stap genomen om vol passie en energie het bedrijf TOZ living & giving over te nemen en de ontwerpstudio te verhuizen naar Nistelrode waar ook de winkel TOZ-woonaccessoires gevestigd zit. 

TOZ living & giving is opgericht in 2007 door Monique de Visser en is in 2013 een samenspel aangegaan met van Tilburg mode te Nistelrode. Waar binnen de muren van van Tilburg mode een winkel op hoog niveau gerealiseerd is op het gebied van styling & interieur. Dit is tevens de plek waar ik zelf gestart ben met ontwerpen voor TOZ en meegedraaid ben naar de ontwerpstudio te s’Hertogenbosch, waar in 2020 de deuren geopend zijn en wij de particuliere en zakelijke markt beter konden bedienen.

In 2022 is de winkel verhuisd naar een eigen pand in Nistelrode en hebben wij in 2023 de keuze gemaakt om ook de ontwerpstudio naar Nistelrode te halen! Waar ik samen met Joëlle van Zutphen met oog voor detail ontwerpen op maat creëren en deze ook kunnen laten realiseren.

de studio