20191022_163456.jpg

WERKWIJZE

samen maken we jouw interieur persoonlijk

INVENTARISATIEGESPREK

Huisbezoek waarbij wensen kenbaar worden gemaakt. Deze worden verwerkt in een verslag, zodat de beginsituatie en het toekomstige plaatje beschreven worden. Dit gesprek zou een begin kunnen zijn van een mooie samenwerking.

VERLICHTINGSPLAN

Hierin wordt aangegeven waar de diverse lichtpunten, stopcontacten, schakelaars ed worden voorzien. Ook worden de armaturen bespreekbaar gemaakt. Dit plan is volledig uitgewerkt en wordt later mee afgetekend in het werk.

ONTWERP VASTE MEUBELEN

Na het uitwerken van het 2/3d plan, kunnen we de nieuwe meubelen verder uitwerken en exact bepalen wat nodig is om een juist look en feel te geven.

2D/3D TEKENING

Ideeën qua indelingen uitgewerkt in 2d of 3d op schaal. In het tekenprogramma van Vectorworks of Sketchup. Hier moet je denken aan indelingen in huis, voor wat betreft de maten en plek van de nieuwe of de bestaande meubelen.

KLEURENPLAN

Voor de afwerking van muren, plafond , deuren en kozijnen en plinten, kunnen we gebruik maken van diverse materialen en kleuren. Dit zorgt voor een goede basis om tot een complete inrichting te komen.

INTERIEURBEGELEIDING

Ook kan men gebruik maken van “mijn expertise”, voor het totaal invullen van het plaatje, of een gedeelte daarvan. Ik bewaak de afgesproken stijl en zal hierbinnen de mogelijkheden aanbieden.